- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
Google is MS is pl Hollandiában meg gondolom sok helyen kurva nagy serverparkokat épít ki most még viszi a pénzt de ha teli lesznek .... Kvázi jó pár csont üresen áll !!!
Ms datacenter amsterdam mellett pl ha elkészül Lesz több is máshol (bár nem tudom azok mekkorák) én az egyiket láttam belüröla teljes park csúcson olyan 500MW fogyasztásra képes . Szal Paks csúcson 4db ilyet bírna el ami a Magyar energiatermelés felét adja ....
-
awexco
őstag
Komplikált ez azért ... mert vannak jó fejlesztések is a rosszak mellett mindenhol .
Az biztos , h AMD most sinen van . Teszkó gazdaságosan nem öntik ész nélkül a pénzt sehova (pláne hogy nincs is még) . Idővel majd megjön az eredménye .
Talán IBM ami megérne egy misét ... nagyon kezd lekerülni a térképről de még mindig bazi nagy cég . Lehet talpra , növekedési pályára álnak ők is .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest