Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asbee

veterán

válasz Loha #4095 üzenetére

Hányszor kell még leírnom, hogy nem konkrétan azzal a típussal van a bajom. Nézz utána neten hányan panaszkodnak Asus vrm melegedésre miatta throttlingra, amit ott kezdtek el először csinálni. Vram-on lehet lovagolni, nem kifejezetten erről beszéltem, de akkor sem hátrány ha kap hűtést, vagy egy hűtő lappal, ami aztán vrm-et is hűti, vagy egybe a bordával. Egyszerűen minimum költségen akarnak drága terméket. Ez az ami Asusra jellemző egy ideje. Ezzel van bajom.
    Az Asus 970-en agresszívebb venti profillal nem egy túlméretezett vrm-el, 110-115 fokos volt. Pedig nekem nagyon bejött az a kártya. De szinte az összes kártyájukon baromi meleg. Nem beszélve arról a nyákot is szétfűti.
    Nem tudom hány 970-et próbáltál, de két Hynxes 970-en is tudtam tuningal tipikus vram melegedős hibát produkálni. A G1-nek szerintem ez az egyetlen hibája. Hátoldalon hűtetlen memória chipek, ráadásul backplate ami nem hűt.
    Sajnos a 970-ek esetében gyakran pont nem a túlméretes vrm a jellemző és annak korrekt hűtése. Részemről ez a téma befejezve. Aki ezek után sem érti meg miért írtam amit írtam, az nem is akarja és csak kötekedni jön.

(#4097) TTomax: Mantle alatt bf4-ben simán elég volt az 1GB-ram. Ja várj, nem. A 7970-en elfogyott a 3 giga és akadt szépen. Egyébként ha a DX12 még ilyen tempóban sem jönne, nem tudom milyen előnyt tudnának felhozni azoknak akiket nem a marketing érdekel. Mert azt sem lehetne mondani, hogy kitaposták az ösvényt, "gyorsan" lépni kellett.

• lowzor

veterán

válasz Loha #4095 üzenetére

Én is ezt magyarázom, de van, aki csak akkor nyugodt, ha teljesen feleslegesen rajta van.

Új hozzászólás Aktív témák