- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat. Tudom foggal körömmel védened kell, mert ilyened volt, de továbbra sem kifejezetten ezzel a 680-al van bajom, de már itt is az olcsósítás és a jövőbeli dolgaik láthatóak.
Igen, nálam elvárás egy korrektebb vrm hűtés egy ilyen kártyánál, mert nem szeretem ha télen 100-110 fokos. Ha kifizetem a felárat az Asus-ért, mert általában drágábbak, elvárnám, hogy legyen egy rendesen rá tervezett hűtés, korrekt vrm hűtés és akár egy hűtőlappal vram hűtés is, hogy ne csak a nyák felé fűtsön. Ezt van ahol meg is tudták csinálni.
Milyen párnácskákról beszélsz? Tudod azt hővezetésre használják a chip és a hűtés között.
Az evga-val az acx 1.0-al volt venti gond, arra jött a 2.0 amúgy csak a hőcső a probléma.(#4077) KAMELOT: GTX 970 ről volt szó arra hiába írod, hogy Classi meg Kingpin. A kingpinnek meg sok értelme van légre! 980-ból nem rossz egyik evga sem.
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest