Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz GodGamer5 #39457 üzenetére

A vega a professzionális piac igényeinek van/volt alávetve már amikor elkészült, a radon VII úgy szintén,ha a Vega az explicit apikra van kigyúrva akkor az RTX kártyák a goddammit kategória,már ha az általad említett W2-t nézem pl... [link],értem én hogy a vásárlásod próbálod igazolni,csak nem nagyon támasztanak alá a tények.

DX12,Vulkan,explicit apik... hány éve hallgatjuk már ezt,meg azt is hogy a DX11-et el kell felejteni,de azért a játékok 99%-át még mindig abban játszuk,évekig azért mert az nV volt az ördög mert nem támogatja,most már hogy támogatja még jobban is mint a GCN féle radeon,most már újabb kifogások jönnek,nehéz implementálni,drága,időigényes...nem lehet inkább az,hogy az út nem helyes?Hogy nem ezeket az igényeket kellett volna kiszolgálni?Hogy az egész úgy ahogy van istállói melléktermék?ÉN még ilyen apit mint a DX12 soha,de soha nem láttam,se DX8,se DX9,se a DX11 nem múlta felül ennyire a várakozásokat,és a ennyi évvel a megjelenés előtt ennyire nem mutatni semmit,az nem semmi.Se jobban,se szebben nem futnak ezek a játékok,de probléma az van velük dögivel ha az "explicit" apit használod,lásd BFV,TD2,meg sorolhatnám.Az egész DX12 sztoriból annyi valósult meg,hogy könnyebb portolni konzolról,és kb ennyiről is szólt eddig ez az egész mese.És ez a mantle óta szépen így csordogál lefelé,hány generáció vgat kell még vennünk ahhoz,hogy kapjunk is valamit érte cserébe?Nem baj majd a DX13,ha nem akkor a péntek13...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés