- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Minden játék így működik. Pakolja befelé a dolgokat és nem töröl, amíg nem feltétlen szükséges, mert a törlés és utána a memória tartalmának rendezése igen költséges művelet, főleg DX11 alatt, ami általában a művelet idejére mikrolaggokkal jár.
Valamint itt az is lényeges, hogy a játék elején az üres pályákon rohangáltam kb, akciódúsabb részeken simán necces lehet, 6GB alatt ugyanis az átrendezgetések után sem nagyon láttam....
Gondolom, ezért is figyelmeztet a játék, hogy bugok LEHETNEK, hiszen semmi nem garantálja, hogy pont kifogyasztom a 8GB-ot a 12GB-ra ajánlott beállítással, de elképzelhető, és akkor valami nem úgy fog működni, ahogy kéne neki.
"ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot"
Annyira azért nem rossz a helyzet.A játékban kifejezetten feltűnő volt, hogy tele van szépen kidolgozott, éles jó minőségű textúrával. Voltak persze, durván elnagyolt részek is ahogy írod, de ezt nem csodálom, hiszen így is két pofára ette a VRAM-ot, nyilván a kevésbé feltűnő részeken spóroltak, spórolniuk kellett.
"Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin."
Nekem ebből más jött le. Nézd meg jobban, idáig elfért 6GB-on, vaj sima, és nézd meg azt az 1 percet, miután belépett az épületbe, huss elfogy a 6GB és jól láthatóan jönnek a lagok is innentől: [link]. Főleg 5:53 körül ahogy nézelődik, kifejezetten rossz nézni. Persze, miután átment kisebb folyósokra megint épp jó, szóval elég cérnaszálon függ itt-ott a jó futás.(#38357) PeTeR_33: Sajnos csak demo-m van, ami nem engedett többet, mint egyszer és akkor is csak 30 percet. Ezért nem is tudtam DX12 alatt tesztelni, csak DX11 alatt, nem engedett kilépni és DX12-re váltani sem.
(#38358) b.: Kíváncsi leszek, mit fogsz tapasztalni a Vega-n HBCC-vel, és a 1070-en.
Én a látottakból azt látom, bár játszhatónak tűnik 6GB-oson, de erősen határeset már FHD-n is. A 8GB-os Rx-emen lényegesen kevésbé volt érezhető amikor babrált a Vrammal, és a GPU is vígan repítette FHD max grafikán.
Amivel még lehet amúgy talán trükközni, az a shadow cache, azt kikapcsolva elvileg a GPU terhelés nő, de a VRAM igény csökken.Én még nem tudom, megvegyem-e, így is három teljes játékom van a könyvtáramban végigjátszásra várva. Ha találok olcsón, lehet lecsapok rá, de amúgy tuti nem leszek benne az első vásárlók között.
Elég kevés időm van játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest