Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aha így érthető amit írsz a te szemszögedből.velem korrekt volt mindig,5 éve egy félgépet vettem megy GTX 960 karival és a kari 1 hétre( 5 napra) rá hogy lejárt az Ipon gari megadta magát. Iponba elhajtottak, Gianni meg elintézte a méltányossági garanciát 5 ezert forintért, ami a futár költség volt- oda vissza.
A Z170 deszkámban megkarcoltam a felületét amikor tettem bele egy VGA-t és elment a hátsó hangkivezetés plusz a LAN. Felhívtam, hogy sajnos szemmel látható a sérülés meg tudja e nekem oldania cserét. 2 hét alatt nálam volt az új deszka. Szóval én nem panaszkodhatok rá, de minden boltban vannak szélsőséges esetek aki agyon dicséri pl Ipont van aki szerint meg nem ajánlott.A te esetedben érhető az álláspontod, meg úgy gondlom az enyém is az szerintem természetesen.Mindegy nem akarok neki ingyen reklámot csinálni, bár már megtörtént. Szerencsére Alzá-n sem rossz az ára már az MSI Armornak, 188 K, azt viszont ne ismerem én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest