Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
aha így érthető amit írsz a te szemszögedből.velem korrekt volt mindig,5 éve egy félgépet vettem megy GTX 960 karival és a kari 1 hétre( 5 napra) rá hogy lejárt az Ipon gari megadta magát. Iponba elhajtottak, Gianni meg elintézte a méltányossági garanciát 5 ezert forintért, ami a futár költség volt- oda vissza.
A Z170 deszkámban megkarcoltam a felületét amikor tettem bele egy VGA-t és elment a hátsó hangkivezetés plusz a LAN. Felhívtam, hogy sajnos szemmel látható a sérülés meg tudja e nekem oldania cserét. 2 hét alatt nálam volt az új deszka. Szóval én nem panaszkodhatok rá, de minden boltban vannak szélsőséges esetek aki agyon dicséri pl Ipont van aki szerint meg nem ajánlott.A te esetedben érhető az álláspontod, meg úgy gondlom az enyém is az szerintem természetesen.Mindegy nem akarok neki ingyen reklámot csinálni, bár már megtörtént. Szerencsére Alzá-n sem rossz az ára már az MSI Armornak, 188 K, azt viszont ne ismerem én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Android játékok topikja
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest