Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aha így érthető amit írsz a te szemszögedből.velem korrekt volt mindig,5 éve egy félgépet vettem megy GTX 960 karival és a kari 1 hétre( 5 napra) rá hogy lejárt az Ipon gari megadta magát. Iponba elhajtottak, Gianni meg elintézte a méltányossági garanciát 5 ezert forintért, ami a futár költség volt- oda vissza.
A Z170 deszkámban megkarcoltam a felületét amikor tettem bele egy VGA-t és elment a hátsó hangkivezetés plusz a LAN. Felhívtam, hogy sajnos szemmel látható a sérülés meg tudja e nekem oldania cserét. 2 hét alatt nálam volt az új deszka. Szóval én nem panaszkodhatok rá, de minden boltban vannak szélsőséges esetek aki agyon dicséri pl Ipont van aki szerint meg nem ajánlott.A te esetedben érhető az álláspontod, meg úgy gondlom az enyém is az szerintem természetesen.Mindegy nem akarok neki ingyen reklámot csinálni, bár már megtörtént. Szerencsére Alzá-n sem rossz az ára már az MSI Armornak, 188 K, azt viszont ne ismerem én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest