Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor
üzenetére
nagyon sokat drágult minden azóta és az IT és PC gaming szegmens is jóval kisebb lett. ram árak elszálltak, 18 milliárd tranyó van a kártyán és nincs gyártókapacitás, romlott dollár árfolyama és értéke, nem csak nálunk volt válság akkor.
Ráadásul itt TSMC től " megvettek, kibéreltek, nem is tudom mi a jó szó rá és átalakítottak egy gyártósort a Turngnak. Szerintem eszméletlen pénzért.
Persze tudom én, hogy ez nem vigasztal senkit meg kit érdekel, de biztos vagyok benne, hogy nem egy egyszerű mutatvány ez az egész most nekik sem, sokat kockáztatnak minden téren.Egyébként totál a 480-470 debütálását idézi a Turing.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest