- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raymond #35673 üzenetére
Érdekes
Ilyen bika VGA-t egyértelműen 4k-n érdemes üzemeltetni (fullHD-n nem tökmind1, hogy 150 vagy 110FPS-t dob a rendszer?), ahova úgy néz ki a legtöbb esetben elég az AMD Ryzen. Sajna nagyon szűköcske a teszt, szivesen látnék még egy tucatnyi egyéb játékot is a tesztekben.
Ezekszerint 4k-n még valszleg egy rendesen meghúzott 4770k is elég lenne nagyjából...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond #35673 üzenetére
De azt azért tudod, hogy alig tesztelünk DX11-es játékkal? Ez a múlt, mi pedig sosem kergettük a múltat. Írtam, hogy DX11-ben ez a probléma nem létezik, csak DX12 és Vulkan API-val jön elő. Itt is úgy néz ki, hogy azokban a motorokban, ahol nem épít a program root/layout leírókra. Legalábbis ezeket szűrjük le abból, amilyen eredményeket mi mértünk, illetve kaptunk ellenőrzésképpen.
Eleve nem tudjuk, hogy mi a probléma. Elképzelhető, hogy függ a Windows 10 októberi frissítéstől, vagy a 2080 Ti hozza elő, mert Pascallal nem tudta még megnézni senki. Mi sem. Csak annyit látunk, hogy az Intel processzorok 2080 Ti-vel, HD felbontásban, főleg Hyper-Threadinggel nem működnek jól. Ellenben a Ryzen kifogástalan. Nem tudjuk miért, de a Hyper-Threadinges dolgot RTX 20-ra más is jelezte. Persze talán nem volt szerencsés alig működő driverrel rendelkező GPU-val mérni, de a mérések előtt honnan tudhattuk volna, hogy valami gubanc lesz?
(#35674) huskydog17: Írsz nekik és kész. Mondtam. Nem zavar, ha válaszolnak, de én nem rakom ki a magánlevelezéseket. Nem érdekel, hogy nem tetszik, én sem örülnék, ha egy másik média munkatársa kiadná, hogy írt xy ügyben nekem, és beszélgettünk. Ez ránk tartozik, de ha mással beszél az ügyben, az szabad.
Senki sem mondta, hogy Full HD alá fog menni a játékos, de múltkor arra panaszkodtak az olvasók, hogy miért tesztelünk magas felbontáson procitesztet, ugyanis itt nincs köztük különbség. Most visszatértünk a régi modellhez, hogy akkor hozzuk ki a különbséget. De ha ez sem jó, akkor most már döntsétek el, hogy mi legyen.
Kérdés mit értesz engine limit alatt. Pár százalékot arra fognék, de nem 40%-ot. Vagy az Intelre külön be van írva, hogy alacsonyabban legyen az engine limit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gombászkönyvek egyben
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged