Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz TTomax #3515 üzenetére

hat, egyelore nem tudom mi van, cegnel ahova a garim szolt ma kellett volna jonnie xfx 295x2nek, ehhez kepest az allapota "bizonytalan". harom hete nincs videokartyam, szoval ez itt kezd totalis kaoszba csuszni.

irtam mailt, hogy ha nekem nem jutott, akkor 290x matrix platinum, aztan rovidtavon meguszom a gep totalis atszereleset addig is.

--

renderidokkel tisztaban vagyok, a GTX970et pontosan emiatt adtam el, harom kijelzon kb ketmasodpercenkent kaptam a 70mses frameket 35-40fps mellett. mondjuk 60 fpsnek mennie kene a jatekok joreszeben ket jelenlegi csucsgpunak altalaban. eyefinitynel mashol vannak a bottleneckek, szoval eleve kell nemi matatas a beallitasokkal, de harom ev eyefinity / surround (ebbol masfel ev multigpu) utan mar kb tudom, hogy melyik effektek leszedesevel kell kezdeni.

gsync/freesync engem annyira nem izgat.

de persze mostmar a fo kerdes az, hogy mikor lesz videokartyam vegre. kb eljutottunk a pontra, hogy nem is amiatt vagyok ideges az nvidiara, hogy hazudtak, hanem hogy hetek ota a failsafe konfigban fut a gep miattuk. ez a mai a 295x2vel meg csak a hab a tortan.

• HSM

félisten

válasz TTomax #3515 üzenetére

Ezzel a frametime dologgal abszolút egyet értek. Számomra ezért sem volt soha opció semmilyen CF/SLI. Egy kártyával 60-70FPS felett már számomra jó az élmény, akkor meg minek a duplázás. Ha pedig ez alatt van az FPS, akkor a két kártya sem segít, pont ezért. :)

Bár CF 7850-ről váltva én úgy gondolom, tisztában van a fórumtárs, mit vállal.

Én tuti egy 290X-et tennék bele "átmenetileg" mondjuk egy évre, míg elérhető árú nem lesz valami Fiji vagy GM200-as cucc. :)
    Pl. amit írt, hogy olcsóért van náluk a 290X Matrix Platinum. Azt később is szerintem mérsékelt bukóval tovább lehet majd adni, és a tápcsere is elkerülhető, vizezni sem kéne, és lenne egy bitang VGA addig a gépben.
    A 980-at csak azért nem említem, mert ott szvsz még túl nagy a prémiumfaktor az árában.

(#3518) Abu85: Ahogy nézem, izgalmas idők elé nézünk. [link]

(#3517) wjbhbdux: Annyira ennyi volt az AMD, hogy Vulcan néven az Nv is támogatni fogja az API-ját, persze, csak a kisebb tudásszintű korlátozott bekötésű verziót. :C

(#3521) odorgg: Szerintem is durva előrelépés volt. Akár FPS-ben, akár más, nehezbben mérhető paraméterekben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés