Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A képre pillantva nekem rögtön az ugrott be,hogy alapon ment a procid.... egy 64fös BF4 pályán az bizony limit,rögtön más képet kapnánk ha az nem lenne,ezért kellett volna a gpu-z hagyni a háttérben,mert nem látjuk valójában ki volt-e hajtva a gpu...
Illetve,ugye azt sem tudjuk nem-e véletlen V-Syncel játszol,mert gyanítom igen...
-
korion
senior tag
ha elindítom a gpu-z-t elkezdek játszani,játszom 40 percet majd otthagyom gépet 15percre és azután ami tálcán van program(gpu-z) "felnyitom" és ott írja,h max 50C.
én ezt úgy értettem,hogy amikor megnyitom a progit az ameddig fut azt a max hőfokot mutatja amit addig elért a core abban az intervallumban!
szóval hiába mentem ki 15 percre,az addig emlékszik,h 17 perce 50 c volt és,h azt mutatja!
vagy ez hogy van?
-
Habugi
addikt
Erről van itt szó, ez egy teljesen korrekt mérés!

Ráadásul a VRM sem olyan vészes, sőt..
(#3269) Asbee:

(#3272) korion:
Az a sor a GPU-Z-ben az általad említett max értékkel/jelzéssel mindig az aktuális hőmérsékletet mutatja, félreérthető. Jobb alul tudod is állítani milyen sűrűn frissítse.
Azt, hogy adott időintervallum alatt ezen felül hogyan alakult a hőmérséklet, csak a program által kirajzolt miniatűr grafikonból lehet kikövetkeztetni, ezért sokkal jobb ilyesmire a HWInfo64.Látod, eleve ez a Sensor only mód mennyivel több támpontot ad, a beállításokban ráadásul ezen felül grafikont is rajzoltathatsz vele ha nagyon akkurátus tesztet szeretnél megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest