Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugo chávez

aktív tag

válasz daveoff #3106 üzenetére

"Csak megint a szokásos történet, AMD kitapossa az ösvényt, NV meg szépen átsétál rajta, és belenyúl a tutiba. Végül is, ha az AMD-nek ez a küldetése, hogy jótékonysági egyletként még az NV-nek is a kezére játszik, tőlem legyen."

Ez azért nem ennyire egyértelmű. Van ahol van közvetlen haszna az AMD-nek az innovatív hozzáállásából (mint a konzolok, ahol mindkét nagy gyártó az ő APU-jukat választotta), van, ahol meg hosszabb távon nyerhet ő is (PC-n a fejlesztések, low level API, stb. hogy a hc gamer terület egyáltalán megmaradhasson és ebből neki is legyen profit). Persze kissé tényleg szamaritánusnak tűnnek és talán túlzottan a jövőbe tekintenek, ez pedig sajnos meg is mutatkozik a bevételükön...

"Csak így aztán végképp nincs értelme AMD kártyát venni."

Szerintem pedig van. Mert egyáltalán nem rosszak az AMD kártyái, még egy gamer számára sem. Ár-teljesítmény arányt nézve meg pláne. Egyébként én most inkább AMD kártyát vennék. Mint ahogy a Fermik idejében meg nem vettem volna AMD-t, mert akkor a Fermi volt a fejlettebb, még ha az aktuális (játék) követelményekben jóval kevésbé is volt hatékony, mint az AMD vliw 4/5 kártyái.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés