Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hiába jössz ezekkel, a 7970-el remekül elvolt, míg utána a 2GB-s 770-et úgy dobta ki a gépéből 1-2 hét után, hogy kevés a 2GB, hogy csak porzott. Gondolod, nem vette észre, hogy mennyivel nem rosszabb?
Mellesleg inkább Nv párti az illető.
Most belinkelted a békás kártyát, amit mellesleg 2013-ban megvenni sem lehetett, a 130-es ár ugyanis végig piros vonal, nem volt készleten. 2012.10.28.-án még 154 000 forint volt, és egy hónapra rá már nem is lehetett kapni, ez csak valami készletsöprő villámakció volt, semmi több. Én olyan kártyákat linkeltem direkt, amiket kapni is lehetett, nemcsak egy bennragadt ár volt megvásárolható termék nélkül.
Én úgy gondolom, hoztam linkeket, érveket eleget, arról nem tehetek, ha nem vagy hajlandó elfogadni őket.
-
Habugi
addikt
Marha szívesen fogadnék a topicban 680/770en tulajokat, akikkel lehetne gyorsulósat játszani.
Egy ideje pakolom belefele a topicba az eredményeket amikor a többiek az egyel nagyobb kategóriás vadakat küldik szorítóba.
Marhára érdekelne mit megy egy tunningos darab, mert a húzott Tahitim nem egy játékban/szintetikus tesztben ott csücsül az alapórajeles 290ek nyakán.
Elég jó a fantáziám, de valamiért nem hiszem hogy erre a 680/770 képes lenne, de tévedni emberi dolog.., lássunk valakit tunningos kártyával.Kompromisszumokról annyit, hogy nincsenek
, legalábbis egyelőre, 1200/1700on hajtom a sajátomat FHD-ben. Még a Reduxokat is SSAA-val toltam ki, nemhogy az elődöket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest