Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Kérdés, milyen időtávban gondolkozott. Én ennyire már nem vagyok benne, de pl. gondolom nem véletlen jön új shader nyelv is (SM6) hamarosan... Illetve a Vulcan-on is mintha olvastam volna, hogy tervben vannak hasonlók. De persze, ettől sem lesznek erősebbek a GPU-k, legfeljebb kevesebb művelettel, egyszerűbben tudnak majd bizonyos dolgokat megoldani. Bár innen is voltak pletykák, hogy a jelnelegi vasak közül kb. csak a Polaris nem feküdne ki pár SM6 utasítástól... De nyilván ha ilyenek vannak, a piaci részesedés okán kerülni fogják a fejlesztők még jó sokáig ezeket PC-n...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest