Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz schwartz #26132 üzenetére

Ez az, azt kapod amit vettel meg kompromisszumok nelkul duma mar elegge faraszto. Mondd, hol es miert relevans a te szemelyes preferenciad? Azt akarod bemeselni, hogy 1080P-re nincs megfelelo alternativa?

Nyilván definiálni kell egy FPS-t és beállítást..., de alapvetően 1080p 60FPS Ultra/High az amit kompromisszummentesnek neveznék. Mindez úgy, hogy nem fogyaszt 200 Watt felett, csendes, elbírja egy átlag táp. "Beteszed és megy".

Ezen definíció szerint nincs most olyan AMD kártya ami mindenhol hozza a 60 FPS-t( minimumot is, mert az AVG igazából egy parasztvakítás szerintem). 1080p-n stabilan, úgy hogy még legalább fél-1 évig tartja ezt a szintet a játékokban. Nem röccen be az erdőben 30 FPS-re, vagy egy sűrűn lakott városban, tömegjeleneteknél... és ez még mindig csak Ultra-High...tehát néhány -többnyire értelmetlen - beállítást lehet ésszerűsíteni kell - (Hairworks pl)...szerintem elég egyértelmű, hogy a 480 esetében kompromisszumot kell kötni, így vagy úgy... Valakinek teljesen megfelelő ez a kompromisszum... valaki meg még többet akar mert 144 Hz-en játszik, amihez még az 1070 is kevés FHD-n...

Nincs ezzel semmi baj. Azzal meg tényleg nem tudunk mit csinálni, hogy ez gazdaságilag erőtlen cég most csak erre volt képes. Örüljünk neki, hogy eddig nem ment csődbe és talán a Vegával tud némi market sharet szeretni feljebb is. Nem lesz egyszerű...

Hsz ezen része csak arra utalt, hogy belegondoltam mi kéne ahhoz, hogy lecseréljem a fél éves IGP-s várakozás után megvett 1070-et. (Mivel nem vagyok fanatik és szeretem cserélgetni a kártyákat, még simán benne van cserélek...de ehhez tényleg valami forradalmi kell)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés