Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Yutani #26124 üzenetére

Megnéztem néhány tesztet vásárlás előtt és itt-ott kedvezőbb kép alakult ki az RX 470-ről. A kialakult probléma az, hogy mostanra egy-két DX12 cim kivételével DX11-ben sem úgy muzsikál ahogyan azt elvárnám egy középkategóriától. Kompromisszumot mindig is vállaltam, de még mennyire... most már ebből is többet, mint szeretném. Közepes grafikai részletességen, a konzol látvány felett kevéssel nem ér meg ennyit egy videókártya sem. A sok extra képességet kináló tranzisztor igy feleslegesen került beépitésre és csak a fogyasztást nőveli, ha ez a játékokban ennyire elég. Mekkora nagy AMD választékból mégis mit vehettem volna akkor, de a még nagyobb gond, hogy ez azóta sem változott. Majd most 2017-ben a játékokban nem fogja még azt sem hozni, amit régen a tesztekben felhoztak. GTX 1070 teljesitményre szintén felesleges kiadni új AMD videókártyát és az alatt meg minek, mert addigra már sokaknál ott figyel az Nvidia GTX 1000-es széria vagy az RX 480 8GB. Ezt sokkal előbb kellett volna meglépni AMD-nek és most lenne hová tovább fejleszteni az Nvidia vidókártyákon kivül. A kis VEGA videókártya még sehol, és az AMD az RX 400-as eladásokkal meg elégedett, akkor igy a változásokra még várhatok egy jó ideig vagy Nvidiat veszek. Szerintem... :)

• wjbhbdux

veterán

válasz Yutani #26124 üzenetére

vagy csak arra számított hogy az AMD továbbra is minőségi olcsó megoldást kínál a prémiumos fury lehúzás ellenére. Régen pl egy 9700/hd2600/5770/7770 kártyával mi nem ment full beálltásokkal? esetleg a crysis

régen minden jobb volt, az AMD is. most már csak egy nvidia klón dx12 támogatással

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés