- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laja333 #25613 üzenetére
Mint előttem már megjegyezték, hogy az alsó szegmensben az RX 470 4GB a nyerő választás.
Nem egy jóféle középkategóriás videókártya, ami a friss játékokban meglepően jól teljesit az árához viszonyitva. Erre nekem ott volt az R9 380 4GB jóval kedvezőbb áron és azt oda is szántam ami. R9 270X után meglepően jókat játszottam vele.
Amig a tesztekben az RX 470 4GB akár 30%-os előnyt szerzett DX12-ben főleg Windows 10-en, addig nálam DX11 és Windows 7 játékban ez közel nem jött ennyire ki. Polaris Refresh egyik fő előnye a kiegyensúlyozottabb DX11 teljesitmény lesz, ami az igazat megvalva igazán rá is férne az AMD videókártyákra. Az utóbbi években előrerohantak a technológiával és a jelen idők és a néhány éves nagy játék cimekben a régebbi videókártya tulajok néha-néha azért jobb teljesitményre képesek mint én ezzel az új erős középkategóriával. Lehet itt CPU limit meg a csillagok javuló állása (majd a VEGA), de az Nvidia nem ennyire CPU igényes játékokban. Mantle és Vulkan API nélkül azért már az AMD jobban gazdálkodhatna az erőforrásokkal. Szóval én vevő vagyok a fejlődésre és a kedvezőbb fogyasztásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged