Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
imi123
üzenetére
Nem hőzöngök hangosan, ezt igazán nem állíthatod.

De valóban nem csípem őket. Hadd engedtessék meg nekem, hogy nem nézek el valakinek olyan dolgokat, amik nekem nem tetszenek, mert az ő érdekeit teljesen logikusan szolgálja. Attól még nekem nem tetszik.
És nem csak az én saját "önös" érdekemből kifolyólag nem tetszik, hanem az általam szeretett hobbim fő piaci- és életterében gyakorolt hatásai miatt nem tetszik, ami érint sok más embert és közösségeket is.
Természetesen ettől még egy okos és nagyon hatékonyan működő cég, ezt sohasem vitattam.

Egyébként volt már több zöld és piros kártyám is, egyik sem jobb a másiknál. A két céget kizárólag az alapján favorizálom/hanyagolom, hogy mivel tudom inkább arrafelé mozdítani a piacot amerre szerintem jobb volna. Nyilván számomra elfogadható határok között döntve a két cég termékei között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest