Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Ren Hoek #25057 üzenetére
Én boldog vagyok a 290X-emmel is FHD-n. Pedig fele anniba sem került, mint egy GTX1070....
"6 évre rá szinte mértani pontossággal ugyan ezt kapod"
És még csak nem is igaz. 6 éve 50K-ért még PWM-es szabályzású, lassúcska panelos IPS járt ennyiért, hagyományos háttérvilágítással. (U2311) Ehhez képest már a 3 évvel ezelőtt vett ilyen kategóriás monitorom is már flicker-free, LED háttérvilágításos, és masszívan láthatóan gyorsabb a panel az elődjénél (most P2414H-m van, előtte U2312hm volt). Manapság meg már Freeesync is kezd felbukkanni bennük, és a 60hz+ is... Bár a specifikációk kb. egyeznek, mégis jól érzékelhetően kellemesebb az újabb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ren Hoek #25057 üzenetére
2010-ben nem voltak még ilyen korcs játékok vagy a videókártyákat méretezték okosan a játékokhoz. Mindegy is, mert akkor még egy húzásra végigjátszottam őket és közben nem találkoztam ilyen lassulásokkal meg grafikai bugokkal, ami mostanság egy-két alkalommal engem is megtalált. Akkor az 1GB VRAM elég volt egy játékhoz és az 1024 Shader után pöpecnek érezted a gépet. Egymás után pörögtek át a játékok a gépen. Most meg... Évente új videókártya és ezen ciklusok felénél már elfogyott a craft a videókártyából, de a következő széria még igen messze van és felsőkategóriás videókártyákra meg ilyen rövid időszakokra sajnálom a lét. Meg szerintem nem is jár ezeknek több anyagi támogatás, mert azért teszik ezt meg a játékosokkal mert nem lázadoznak ez ellen. Én megtehetem, hogy évente 85-90ezres videókártyát használjak a gépben, de a néhány éves játékokban is közepesnél valamivel erősebbek, akkor a friss megjelenések esetében mire számithatok... Gyenguszka grafikai beállitás egy 4GB-os videókártyán és némelyik videókártyára meg a 8GB amúgy is felesleges volna, nem táltosodik meg attól a néhány + FPS-től. VEGA videókártyára majd 8GB videómemóriát választok én is, oda már talán kihasználja majd a GPU. Mindezek ellenére én megint elmondtam a véleményem és ezek után megint engem kritizálnak itt a szókimondásom miatt. Nektek tényleg 125ezres 8GB-os középkategória kell és 16GB-os felső és aki nem költ 85ezret évente egy videókártyára az ne is tudjon majd játszani csak alacsony felbontásban... Hát szépen vagyunk, mert hogy lesz itt 4K játék meg akár 1440P, ha még FullHD-n sincs minden rendben és nem biztositott a nyugodt játékom. Köszönöm itt egyeseknek, hogy zavarhattam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest