Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Ez csak két gép

Anno a 2500k és lap kombó eléggé kényes volt ám a tuningra. Bizony jófajta lap kellett neki, amelyik bírta is. 2 db meg is purcant.
Most a 6 db vgat csak látni akartam, hogy saját szemmel/füllel győződjek meg róluk. Az rx470-ek rakás sz*rok voltak (xfx, asus) nálam. A gtx970-eek túlárazottak a 1060 pedig OK. Berak működik halk no problem
vga kiválasztva. Proci csak ellesz (i7 6000). A ramtól féltem (crucial), de jutányos áron voltak (épp akkor mentek fel az árak, kingstont akartam). a lap még kérdéses, hogy marad-e
Nézd ez nálam eccerű tetszik-nem tetszik kérdés
Cél a halk (nem könnyű összerakni), problémamentes, biztos PC. Ha valami prüszköl, azt nem próbálom mókolni. Most egy hónapnál járok, szerintem 1 hónap is kész
"Nem nagy dolog egy 80 000 forintos VGA-tól, hogy döcögős röcögős rajta a játék? "
Azért nem 80k, ne túlozzunk. 65k egy 3 Gb-os, Ennyiért jobb, mint az RX470, csak a 3gb korlátozza. Azért, mert csórók vagyunk, nem hibáztathatjuk a gyártókat. Ez egy középkategória alja, mint anno a 960 2Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest