Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz füles_ #23657 üzenetére

A megjelenés előtt ment inkább ez találgatás, mert mindenki ahhoz mérte, mekkora előrelépés lesz. A pár % "körbehugyozza" nem egy generációs váltás. De nekem nem a teljesítménye volt a gond, akkor sem ha abban is csalódni lehetett annak aki elhitte a hírek kb felét. Fogyasztás, órajelugrálás, gyenge kivitelezésű modellek, paper launch nvidia módra, csak sokkal durvábban. Én már akkor megvettem, már akciózott áron a 1060-asat amikor a 480-asból még alig volt választék. De a gpu-val nincs különösebb gond. Ahogy általában nincs gond az AMD gpu családdal. Ami köré épül, a marketingtől, a logisztikától, a terméktámogatáson át, azokban nem tud felnőni egy olyan szintre a gyártó és partnerei megoldása hogy Józsika bemegy boltba, leemeli bármelyik márkát és elégedetten játszik.

• ->Raizen<-

veterán

válasz füles_ #23657 üzenetére

Tudnék jó pár teszt oldalt mutatni ahol semmiféle elhúzásról nincs szó főleg nem dx11-ben. dx12-ben 4 fps-el jobb a 480 a gtx 970-nél ez a legfejlettebb motor ma a nyomába sincs jelző nevetséges. 8 gb vram 2 játék miatt nem indokolt ez pedig a doom nightmare grafikán meg a tomb raider, a maxos meg az ultra részletességű kép között nulla különbség van sőt a shadow warrior 2 ha lehet még részletgazdagabb ezeknél és ott röhögve elég a 4 gb vram. Az azonos fogyasztást hagyjuk az rx 480 többet eszik a ref modell mint a 970. Ha húzod az rx-et elgurul a gyógyszere és iszonyatosan sokat zabál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés