Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs engedélyezve. Többször leírtam már, hogy a bétában egy rakás dolog nem aktív, mert nincs kész, ezért van béta ráírva.
Az alap DX12 pedig gyorsít a Radeonokon, annak ellenére, hogy még nem aktív az aszinkron compute. NV-n azért nem gyorsít, mert a GeForce-ok még mindig slotalapú architektúrák, így a root signature modell csak akkor jó nekik, de direkten a root signature-be lehet helyezni az UAV-ket. A Frostbite új verziója alatt ezt nem lehet megtenni, mert egyrészt több UAV van, mint 64, másrészt olyan formátumokat használ, amelyeket a root signature nem támogat. Az NV-nek a motor működéséhez három leíróhalmaz kell, míg az AMD-nek és az Intelnek elég egy. Ettől lassul NV-n.
-
Raggie
őstag
Nem tudom melyik hozzászólására gondolsz, de én ilyenre nem emlékszem. Szerintem inkább így hangozhatott: "a DX12 alatt alap, hogy megvan a fejlesztők lehetősége a multiGPU-hoz". Tehát ha nem csinálnak rá normális programot, akkor ne várjuk, hogy csodát hozzon a DX12.
Ez mindig is két oldalú dolog volt. Egyszer kell hozzá az alap és kell a ráépülő szoftver is.
Csak pl a multiGPU-t eddig driver-ből csinállta meg mindkét gyártó a saját GPU-ihoz(AMD és Nvidia). Ezt most már maguknak a programozóknak kell.Nos ha hihetünk Abu-nak, akkor az alap már megvan, már csak a szoftverfejlesztőkre várunk, hogy a korrekt programot rá is tegyék a jó alapra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest