Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Lehet igazad van.
@Gyiku: most komolyan, a kártyát szerettem, baXott jól nézett ki...anno még az XPower AC lapomat is lecseréltem miatta...de a szoftver...az valami hihetetlanül hulladék.
Vram melegedés, rángatás...különbözõ szoftvereket feltelepiteni hogy használható kategória legyen. Az az érzés megfizethetetlen amikor elkezdesz játszani és 100 FPS-rõl esik 80, 65, 45 majd 20-25-re mert utánozni próbálták az NV energia managementjét....igazi innovatív "gyümölcs". Meg amikor már azt hiszed hogy mindent xarját megoldottad, akkor elõjön a hupikék-lilla-foszfor zöld szinjáték.....
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.Ha olyan jó lett volna, akkor most nem 980Ti volna ismét a gépemben, ami 1500 MHz-en kb 25-30 %-al erõsebb mint a Furyka IKSZ 1150 MHz-en. 1440 p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.