- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nohát, megvádolsz mindenfélével, utána pedig elképeszt a válasz?"
A "szakmai" tudásodat kérdőjeleztem meg, szarkasztikus hangnemben, amit semmi nem tilt. Mire Te szánalmas személyeskedésbe és jelzőhasználatba kezdtél - ami itt a fórumon tiltott - és olyan szintre süllyedtél ahová nem akartalak követni - hogy egy klasszikust idézzek. És engem vádolsz miatta? Erre emlékeztetsz: "Nem tehetek róla! Idegállapotba vótam Maóónika!""Face-to-face sokkal kevésbé lettem volna türelmes, a 21853-hoz hasonlók után elküldtelek volna valami erősen deklaratív helyre"
Aha, és még én vagyok az őrült... na pont az ilyen mondatok miatt nem hiszek el vakon mindent amit leírsz. Ha úgy lenne ahogy írod akkor egy közveszélyes őrült kellene hogy legyél, márpedig én nem feltételezek rólad ilyesmit.Még 1x leírom, mert úgy látszik nem voltam elég világos: SENKIT NEM ÉRDEKEL, hogy maga a skálázás önmagában mennyivel gyorsabb vagy lassabb egyik vagy másik kártyán. Ezt csak Te keverted ide, mikor elkezdted levonni a magasabb felbontással mért FPS-t és erre írtam hogy félremagyarázol. Ugyanis senki nem tudja önmagában csak a skálázást használni. A magasabb felbontásban való számolás az ALAPJA a VSR-nek és a DSR-nek, így ha őket akarod vizsgálni, akkor nem vonhatod ki belőlük a magasabb felbontás teljesítményigényét (illetve kivonhatod, csak akkor már nem a VSR Vs DSR teszted végzed, hanem a skálázók tesztjét...).
És pontosan ezt mérte ez a teszt: megmutatta mi fog történni a felhasználó gépén ha bekapcsolják VSR-t illetve a DSR-t különböző kártyákon és játékokban. Jah, hogy talán CPU-limites volt? Lehet. Vagy hibáztak? Lehet. De az is lehet hogy jó és nem volt limit. Vagy hogy reális összeállítású konfignál ezek a játékok még FHD-ben is CPU-limitesek a felhasználók gépeiben is, vagyis a teszt az olvasók és a mi szempontunkból helyes és informatív. De az is lehet hogy nem. Ha meg akarod cáfolni, mérd ki és bizonyítsd be. Mindaddig én elfogadom helyesnek.
A skálázó meg egyedül a képminőség szempontjából érdekes, amiben jobb az AMD. Hogy mennyivel, maradjunk annyiban hogy nem értünk egyet.
Ennyi, részemről lezártam a témát. Így is túl sokáig osztottuk a semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest