- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Tetejében Oculusnál kb két éve ismerősök panaszkodtak, hogy kb minden egyes SDK update agyonvágta a kódjukat.
gollo91 : ez gyakorlatilag mar egy cave. egyebkent annyira nem uj a dolog, irodalomban es eloben is lattam mas hasonlot 20 eve (pl Nixdorfban volt egy latogathato varians a 90es evek vegen, igaz nekem kb instant hanyinger volt), igaz mas interakcioval.
repulokkel es autokkal megszokott pont amiatt, mert annyira nem kell mozogni. az ipari parkban ahol vagyok is van pl egy hasonlo cucc egy Volvo S80 kore epitve.
-
huskydog17
addikt
-
Dyingsoul
veterán
Szóval az UE4 motorja az elmaradott, miközben egyik motor sem fedi le az összes funkciót... Érdekes. Én ezt inkább úgy fogalmaznám meg, hogy mindegyik hiányos még, de mégis mind használható megoldásokat ad. Egyébként ha alapvető a timewarp UE4-ben akkor miért teljesít mégis jobban a Geforce? Nem úgy volt, hogy az ATI VR-ban mindenhol kenterbe veri majd az Nvidiát? csak mert egy éve ettől visszhangzanak a ph hasábjai, és én komolyan vártam volna ezt a világmegváltást - szívesen vissza is térnék ez esetben egy ATI kártyához de ez megint csak egy ügyes ígéret volt. Nem kell a kifogás, hogy ez azt használja az meg ezt. Ha ennyire fregmentált a VR funkciók támogatása akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad: egyik játékban ez lesz jobb a másikban meg az. Ennek ellenére én egy éven keresztül csak azt olvastam a PH hasábjain belül, hogy az AMD lesz a VR ura. Amikor Nvidiás VR hírek jöttek, mindegyikben az volt a végszó, hogy "de mégsem olyan jó, mint az AMD megoldása". Ennek tükrében 1 játéknak sem kellene lennie amiben jobb eredményeket hoz egy Geforce, de még csak meg sem lenne szabad közelítenie az ATI teljesítményét. Ezt a véleményt teljesen az utóbbi 1 évben PH-n megjelent hírek olvasása után formálom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest