Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Azt nehezen kepzelem el hogy az egesz EU-ban nem kaphato, csak az OCUK-ban B-Grade-skent
Amikor majdnem X99-re valtottam, a Nemetektol rendeltem az ASrock lapomat, mert csak ott volt, Amazonon, Ebay es tsai ugyanez. A B Grade-ra nem is adnak rendes garit, raadasul ha rossz, akkor idoben annyit buksz mintha kulfoldrol jonne a garis cucc megbizhato partnertol.Miert rendelnek most ha nem arra termekre van szuksegem, ha meg mindegy akkor mar reg rendelhetett volna ref-et maganak es elvan mint marci hevesen. Szoval aki direktbe 1060-at akar venni az vehet, aki customos 480-at az meg mar reg elorendelte es kuldik is neki majd penteken, ha vart ra heteket nem 2 napon fog kiakadni, raadasul 2GB-al tobb memoriaja lesz hozza, custom huteses, ez ugye megy CF-ben mert minek szivassuk a vasarloinkat az SLI tiltasaval, a driverek mar (nalam) baromi jol mukodnek, par % a difi a 2 kartya kozott atlagban, szoval az vesz most 1060-at aki eleve ezt is akart.
Hogy Te miert veszel B Grade-s cuccokat azt nem is ertem, EU-ban elunk (meg) igy barmit barhonnan EU-n belul meg lehet szerezni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
Aki vár leginkább a DX12 és a Vulkan miatt teszi, hiszen ezekben az API-kban a Radeon általánosan gyorsabb. Nem beszélve arról, hogy Radeonon van shader intrinsics, ami már bizonyított a Doomban (~20% extra tempó), illetve jön az új Deus Ex-be és az új Battlefieldbe. Azért ezek a függvények nem kicsi extra boostot adnak, és akkor még nem láttuk az ordered countot, ami a Battlefieldhez jön.
A többiek nem akarnak felkészülni ezekre a játékokra, így maradnak az 1060-nál. Azon is futni fog, csak nem kapcsolható be minden, illetve nem a gyors kód fog futni. Nagyjából ezeket mérlegelheti egy hozzáértő vásárló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amikor majdnem X99-re valtottam, a Nemetektol rendeltem az