- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is OCztál? Nekem beállt a crimson driverrel kezdődően a memória órajele, sőt, az órajelek sem reagáltak a terhelés csökkentésre.
Nem mellesleg, de vgak sem jellemzően döglöttek meg a kezem között, mostmégis, másfél éves vga megdöglött R9 270, lett is cserélve, majd másfél hónap! alatt megdöglött a csere is! Kicsit elvesztettem a bizalmamat!
A régi kártyáimmal viszont sosem volt semmi gond!
Mondjuk, túlhajtás, sem a 60 fps akkoriban nem érdekelt... -
mcwolf79
veterán
Hát nekem az elmúlt pár évben volt 290-em, utána 970-em, utána 390X-em, most pedig 980 Ti-om.
NV kártyával valahogy sosem volt gebasz, AMD VGA-val azért sokszor jelentkezett a „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt” probléma. Drivertől függően hol gyakrabban, hol ritkábban. Nem olyan borzasztó gond, de azért néha idegesítő tud lenni. Ha meg a Chrome hardveres-gyorsítása be volt kapcsolva, akkor ez hatványozottan jelentkezett.
Szóval nem urban-legend az "AMD VGA-k szoftveresen szarok". Nem olyan borzasztó,mint egyesek beállítják (leginkább akiknek sohasem volt ATI/AMD VGA-juk, és csak a net bizonyos bugyraiból gyűjtik az infókat), de létezik, és gyakoribb probléma, mint az NV kártyáknál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest