- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
"Ezt értem és tisztában vagyok vele, de.....ha a saját komolyabb tesztemen átmegy valami, akkor miért nem ugyan azt a verziót tesztelem le a WHQL teszterrel, és adom ki? Mindegy ne feszegessük jobban...."
Szerintem egyáltalán nem ellentmondásos amit ír abu. Ahogy én értelmezem:
Mert fogalmuk sincs előre, hogy melyik béta a jó, és melyik nem. Nem direkt a szart küldök WHQL-re, hanem csak úgy, az egyiket, amelyik megüti a béta szintet.
Ebből persze nem következik, hogy a WHQL rosszabb legyen, mint a béta, csak valószínűsíti, hogy az aktuális bétában már nincsenek meg azok a hibák amik a WHQL-ben (4 héttel az aktuális előtti bétában), de, mondjuk vannak mások.Tehát: ha feltesszük hogy a bétákban folyamatosan jelennek meg és tűnnek el bugok, hogy két tesztelés van, hogy a WHQL idő és pénzigényes stb., akkor nagyjából azt kapjuk, amit abu is ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest