- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt nem nagyon értem, hogy őszinte legyek. nézd meg a számokat a két relációban:
- 680 -> 7970 GHz: +20% tranzisztor, +10% teljesítmény
- 7970 Ghz -> Titan: +60% tranzisztor, nem tudom mennyi + teljesítmény, de biztos, hogy messze nem 60%azaz átlagos workloadok esetén a 680 10%-kal "tranzisztorhatékonyabb". ez a 10% kényelmesen jöhet abból, hogy a GCN architektúra lépett egyet CPU irányba.
a Titán meg jóval gyengébb lesz ilyen téren a 7970 GHz-nél - pontosan azért, mert tele van pakolva játékokban nem használt cuccokkal.én nem látok itt nagy rejtélyt.
-
BeLucZ
addikt
hát pedig a 7970es egy piszok jól sikerült vga, én még nem voltam ennyire elégedett vgaval teljesitményügyileg, nem hasonlitanám össze a hd2900al
ugye az akkor egy félresikerült "előremutató" megoldás volt, ez most pedig telitalálat ilyen szempontból, lásd computeshaderes játékok egyre növekvőben pl, nagyon erős kari és van benne tartalék is, sztem ez jó architektúra, jó irány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest