Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt nem nagyon értem, hogy őszinte legyek. nézd meg a számokat a két relációban:
- 680 -> 7970 GHz: +20% tranzisztor, +10% teljesítmény
- 7970 Ghz -> Titan: +60% tranzisztor, nem tudom mennyi + teljesítmény, de biztos, hogy messze nem 60%azaz átlagos workloadok esetén a 680 10%-kal "tranzisztorhatékonyabb". ez a 10% kényelmesen jöhet abból, hogy a GCN architektúra lépett egyet CPU irányba.
a Titán meg jóval gyengébb lesz ilyen téren a 7970 GHz-nél - pontosan azért, mert tele van pakolva játékokban nem használt cuccokkal.én nem látok itt nagy rejtélyt.
-
BeLucZ
addikt
hát pedig a 7970es egy piszok jól sikerült vga, én még nem voltam ennyire elégedett vgaval teljesitményügyileg, nem hasonlitanám össze a hd2900al

ugye az akkor egy félresikerült "előremutató" megoldás volt, ez most pedig telitalálat ilyen szempontból, lásd computeshaderes játékok egyre növekvőben pl, nagyon erős kari és van benne tartalék is, sztem ez jó architektúra, jó irány
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest