- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Én is azt vettem észre magamon, hogy egyre kevésbé érdekel, hogy mi fog megjelenni.
Pár éve még emlékszem, hogy szinte úgy keltünk fel egy adott reggel, hogy végre megjelenik X játék. Ma meg már ott tartok, hogy BF3-4, Assetto Corsa, Cs:Go-n kívül nem is igazán van feltelepítve más a gépemre.
A Witcher 3 tetszik, játszogatok vele, de most ha nem tudnék valami miatt tovább játszani vele, akkor se lenne semmi.
Talán a Bioshock Infinite volt az utolsó játék, ami nagyon megfogott. -
reálisan? minden aaa játék csúszik legalább fél évet az első, bejelentett kiadási határidőhöz képest. reálisan minden második aaa játék további 3-4 hónapot csúszik az első, bejelentett kiadási határidőt követő fél éves csúszás után. viszont nyilván ezekkel a határidőkkel egy harmadik cég (pl. m$) addig nem számolhat, amíg nincsenek bejelentve.
nyilván ex has, hogy mindegyik, de kb. erre számíts, és nem fogsz csalódni. -
törölt tag
Lazán kijöhet még 20-30 játék addig. Igaz annak 90% -a valami indie garázsproject lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest