- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
gainwardgs #11406 üzenetére
Laja beelőzött...
(#11407) gbors: Ez már nézőpont kérdése szerintem!
Legkisebbként elérni azt, hogy abba az irányba menjenek a dolgok ami nekik jó, szerintem több mint katalizátor még akkor is, ha ehhez azért szerencse is kellett. De abban egyetértek, hogy az igazi fokmérő majd a kasszánál lesz.
(#11408) Egon: A kommented volt olyan mint a példám, sajnálom, hogy nem tűnik fel.
-
Laja333
őstag
válasz
gainwardgs #11406 üzenetére
AZ Nvidia PhysX-e miatt, ami extra teljesítményt von el a CPU-tól Radeonok esetén (ugye, nincs gpu-s PhysX). Emiatt ne az AMD legyen már a hibás.
Low LVL api pont ezt lenne hivatott orvosolni: több CPU erő biztosítása, amiből AI vagy fiziksz számítható. Csak mindenkinél bekattant az "AMD CPU-k miatt csinálták".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged