- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Yllgrim #10642 üzenetére
"hozzateszem az is IPS monitor, szoval 60FPS eleg"
Nincs hozzá köze,hogy IPS ,vagy nem értem mire akarsz ezzel utalni...
4K-n nem ragaszkodom en a fix 60-hoz, de jo ha kozelit, max itt-ott alakitgatom a beallitasokat
Pontosan erről beszélek,akkor minek a 4K?Ezért írtam,hogy egy gpus teszteknél irreleváns 10-20%,de azért ha valami lassabb akkor illene olcsóbbnak lennie.Nekem nincs semmi bajom a Fury X-el csak az ára,két gpus rendszert nem építenék belőle,mert HBM ide vagy oda,amíg nem adódik össze addig bizony az kevés.Nagyon sok több kártyás rendszerem ezért került cserére idő elött,mert habár erő még lett volna de a VRAM elfogyott...Star Citizen kapott már menüt ahol a graikát lehet jelentősen állítani?Legutobb egy 580al néztem FHDban eléggé megkajálta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- India és az AI a McDonald's jövője?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest