Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gtamate2

veterán

válasz HSM #10365 üzenetére

Dehogy közelítem, írtam is hogy nyilván te mindig AMD-s voltál és örültél az ingyen fps-nek. De ezzel nincs is semmi baj. Azzal van hogy tele volt a PH mantle-s cikkekkel és alatta a kommentekben is ment a dicsőítés, ennek hatására pedig a Milyen videókártyát? topikban szinte kivétel nélkül amd-t kértek és ajánlottak mert mi van ha bejön alapon, aztán mindenki várta hogy majd akkor jönnek a mantle termékek, de nem jöttek a gyorsulás pedig nem volt olyan jelentős mint sokan várták és még késett is rengeteget amitől mindenki ideges volt.
    Utólag pedig becsapva érezhetik joggal magukat akik emiatt vettek főként amd-t, mert azóta kijött 2-3 nagyobb játék ami támogatja és emiatt mondtak le a Physxről, a jobb driveres támogatottságról.

(#10367) -Solt-: Nem mondtam én a minden esetben 70%-ot, de nem tudom egyáltalán megvalósult-e. A linkelt nv csodadriver pedig nem volt szénné hypeolva hónapokkal előtte és emiatt nem vett senki nv-t.

Az a baj hogy aki fx procival játszott annak is csak pár játékban gyorsult a többiben maradt a limit, nem csoda hogy le is cserélte már szinte mindenki az fx-eket, pedig anno 1.5 éve amikor venni akartam szinte egy darab se volt a piacon használtan.

• Laja333

őstag

válasz HSM #10365 üzenetére

Érdekes, hogy az NV csodadriver-ét is elfelejtették már. Ahol "up to 64%"-ot ígértek.

Ehelyett lett belőle egy hibahatáron belüli változás (változás, nem növekedés). Egy két játékban ténylegesen látványosan javult a teljesítmény, de ott is hibajavítás és nem optimalizálás miatt.

[link]

Új hozzászólás Aktív témák