- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Locutus #10362 üzenetére
Hát nézd, én már öreg vagyok a slideware-ekhez.
Nyilván mindenki kiragadja a legjobb körülményeket, és azt kommunikálja. Aki ezeket beveszi, és utána meglepődik, vessen magára. Ugyanazt csinálja az Nv is, csak ott mégsincsenek agyonköpködve érte, csak amikor már nagyon durva a szituáció, mint pl. a GTX970 "4GB"-ja.
Vagy a másik kedvencem, a Maxwell whitepaperjának első oldaláról: "Featuring Maxwell, The Most Advanced GPU Ever Made."
Ilyenkor miért nincs köpködés? Pedig a Tonga GPU két héttel előtte jelent meg, finomszemcsés preempcióval és hasonló jóságokkal....(#10363) gtamate2: Szerintem teljesen rosszul közelíted meg a kérdést. Én úgy fogtam ezt fel, hogy remekül eljátszogatok DX11 alatt (ahogy az Nv-sek is), és jé, dejó, itt egy játék, amiben egy óriási extrát is kapok, tök ingyen (ami NV-nél nincs).
Elégedetlen voltam szerinted? A frászkarikát, örültem neki mint majom annak a bizonyos testrészének.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #10362 üzenetére
Az AMD mindig úgy kommunikálta, hogy nagy hatása van a piacra, és tulajdonképpen az volt. Ha nem jött volna ki, akkor jelentősen csúsztak volna a DX12 fejlesztések is, mert nem tudták volna előre felkészíteni a motorokat a fejlesztők a low-level irányra. Ez azt eredményezte volna, hogy 2016 közepéig nem jött volna DX12-es játék. De mivel rengeteg motort előre átírtak az AMD API-jára, így ezeknél a motoroknál már csak a render back-endet kell lecserélni. Hozzávetőleg 120 fejlesztőről van szó, aki ezt megcsinálta az elmúlt másfél évben. Emiatt gyakorlatilag előkészült egy olyan terep, amelyre az elkövetkező egy évben több tucat DX12 és már Vulkan játék is jöhet, mert a render back-endet hetek alatt ki lehet cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest