Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
-Solt-
üzenetére
Ha csak a csere lenne a lenyeg, es nem a marka stb, akkor 390-bol MSI, Sapphie, Powercolor, XFX....
Teszt alapjan nem tunik 20%-nak a kulonbseg nekem, de majd megmondja akinek mindketto volt.
TPU szerint 1080p-n 6%-al gyorsabb atlagban egy custom 980 mint egy ref, ami meg 7%-al gyorsabb mint a 390X..eszerint 12-13% a kulonbseg.Meg mielott szobajon a maxwell tuning. A tesztben ezek a custom 980-ak 1350-1360 boostal mentek, szoval arra meg ra tud huzni az ember kb 10%-ot. Annyit meg lehet huzni a 390X-en is.
(#10196) HSM
Giga és MSI 390-et én sem vennék.
Igaz az MSI 390/390X az egyik legjobb a szeriabol a tesztek alapjan.
-
HSM
félisten
válasz
-Solt-
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem nem ellenfele a 970/980 sem a régi 290-eknek, sem a mostani 390-eknek, soha nem is volt.
Az oké, hogy DX11-ben leveri, és eddig az volt a versenyszám, de én ha VGA-t veszek, akkor azt 2-3 évre. Persze, van, hogy 1 hónap után nem bírok magammal és fejlesztek, de az mindig elég ráfizetéses... 
Én ezt találom a 390 melletti leginkább komoly érvnek, hogy az architektúrája annak a csipnek áll a stabilabb alapokon, valamint az passzol sokkal jobban a DX12-hez.

Ehhez képest a Maxwell az egyszerű dizájnból és magas órajelekből él, amivel nagyot szakított a DX11 alatt. Ahogy TTomax szereti mondani, a fogyasztás a kulcs. Igen, ez vitte sikerre ezt a szériát.Én ezt a hülye szokásom nagyon hamar levetkőzném.
VGA VGA. Semmi köze a laphoz. PCI-hoz van köze, azt meg a processzor intézi úgyis, ami vélhetőleg Intel.
Giga és MSI 390-et én sem vennék.
Viszont a Sapphire szerintem bitang jó lett. Amúgy a PowerColor PCS+ sem tűnik rossznak, bár a PowerColornál előfordulhatnak gondok a ventilátorokkal. Asus sem tűnik rossznak amúgy, de arról nem találtam jó teszteket.Az amúgy tényleg érdekes, hogy a Giga pl. milyen állat jó hűtést tudott tenni a 980 G1-re, ehhez képest a sokkal torkosabb 390X-ekre meg csak az került, ami.... Én arra tudok gondolni, hogy annyival olcsóbb gyártani a 980-akat, annyival nagyobb rajta a gyártók haszna, hogy így tehetnek rá sokkal drágább/erősebb hűtést, míg a 390X-eknél azért jobban meg van húzva a nadrágszíj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest