Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
üzenetére
Üdv

Nekem a játékaik is bejönnek, sőt a battlefield széria a kedvenc multis fps-em a star warsról nem is szólva. Őszintén szólva szerintem a sw:bf2 balhét is feleslegesen fújták fel. Persze nem volt szép húzás, de amit egyes "rajongók" lemveltek az maga a téboly sztem.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Üdv

Mondjuk a frostbite team összekaphatná magát. Bf3-Bf4-nél még legjobb engine volt, de azóta azért mintha leragadtak volna a fejlődésben. Félreértés ne essék, a battlefront 2 is gyönyörű, de jó pár versenytárs beérte őket sztem.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
szmörlock007
üzenetére
Üdv

Elnézést, a 2012 jún-júl-aug-ot javítanám júl-aug-szeptemberre

-
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Én se értem mi ez a hirtelen árfolyam esés.
Ezt még kiegészíteném azzal, hogy az amd múlt negyedéves k+f költségvetése (ami 315 millió dodó volt) régóta a legnagyobb. 2013 óta nem volt háromszázmillió felett és 2012 jún-júl-augusztus negyedév óta ez volt a legnagyobb k+f ráfordításuk. Ha megnézzük hol voltak 2015-ben, nagyon is jól haladnak. Nem 1-2 hónap alatt fognak visszakapaszkodni mondjuk egy 2004-05-ös önmagukhoz képest, ez evidens szerintem.Egyébként akit érdekel annak itt egy táblázat az amd k+f befektetéseiről.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Üdv

Mire fel nálad mostanában ez a nagy amd negativizmus?
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
Jó nyilván de a 970-980 is felső volt amikor megjelent. De ha aztán kijön egy újgeneráció nyilván az újakhoz képest már nem felső a gtx 970 de mondandóm lényege az volt hogy a gtx 1070 az felsőkat messze nem közép. Tehát attól hogy egyes játékosok gtx 1070 alatt nem is nézelődik attól még az felső kategória.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
üzenetére
"GTX 1060 és az RX 580 harcoskodása már nem számit mérvadónak, mert egyre több kompromisszumot jelent majd a játék ezekkel a belépőszintre elég videókártyákkal. "

Á ne túlozd el.
A belépőszint a gtx 1080ti-nél kezdődik.
Ami alatta van az csak szárnycsapkodás.Akkor rendbe teszem : gtx 1050 ti:alsó középkategória
Gtx 1060-rx 580: felső közép ; gtx 1070-1080 : felsőkategória; gtx 1080 ti : csúcskategória -
szmörlock007
aktív tag
válasz
üzenetére
Üdv

"Alább meg csak a konzolok látványvilága van, amire egy ilyen kártya szinte már túlzó pazarlás. Arra egy GTX 1050ti vagy egy GTX 1060 3GB-os videókártya elég lett volna."
Tehát arra elég lett volna egy 3 gigás 1060 is. De az annyiba kerül mint az rx 470 és max egy kicsit volt gyorsabb. Anyival nem,hogy pl medium helyett highon ugyanolyan gyorsan fusson mint rx470 mediumon.
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Akit érdekel itt egy cikk hogy a mining miatt mindenhol hiány van rx 570/580-ból. Van ahol háromszoros áron árulják.

[AMD GPU Supply Exhausted By Cryptocurrency Mining, AIBs Now Directly Advertising To Miners
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
Habugi
üzenetére
Üdv

Ez korrekt megfogalmazás, ezzel egyetértek.
Tény, hogy az nvidiához képest késnek a felsőkategóriában. Bár mostmár gyártásban van két hónapja kb azt hiszem csak most a professzionális piacot szolgálják ki. Ez sztem érthet mert a radeon pro vegát többezer dollárért adhatják sok profittal amire most szükségük van. Szerintem most már ez a pár hét késés a gaming vega kártyáknál már belemár, most már sokat nem vesztenek vele. -
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
üzenetére
Üdv

Nem értem mi a baj Rajával. Pont, hogy mióta a radeon részleg feje(kb másfél éve) azóta felfelé indult a minőség radeon fronton szerintem. Szoftver szintjén rengeteget fejlődtek, szerintem az nvidiának több driver gondja volt az elmúlt pár hónapban. Hardver terén meg a polarisba (ami amúgy sztem jól sikerült) már nem tudott belenyúlni mivel szinte kész volt mire ő lett a vezető. A vegába már sokkal inkább beleszólhatott, bár megjegyzem már azt is erősen fejlesztették addigra. Egy szó mint száz, én pont benne látom, hogy kivezetheti a gödörből az amd gpu részleget(ami részben már megis történt, az a 29-30 százalék részesedés nem rossz egyáltalán a két éves 18-19 %-hoz képest). -
szmörlock007
aktív tag
válasz
Crytek
üzenetére
Üdv

Nyilván a játékot két finn srác csinálja alacsony költségvetésből, ahhoz képest hihetetlen!!!
Nyilván a grafika egésze is szép de itt két dolog ami brutális. Egyrészt a felhőszimuláció+fények, másrészt a víz illetve víz alatti fénybeszűrődés azok amik szerintem sehol sem néztek még ki ilyen jól. -
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Azt mondja, hogy az rx480 150-180 wattot fogyaszt és páran panaszkodnak a melegedésre, míg az nvidianal mondjuk egy gtx 1080-nál nem pedig az is 180 wattot eszik. -
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Gondolom akkor a volta teljesen új architektúra lesz nem?
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Vulkan alatt nekem egy 2 Gb-os r7 360-on simán futott 1920x1200-as felbontáson medium beállításokkal, nem fogyott el a vram.
-
szmörlock007
aktív tag
Múltkor volt egy táblázat, hogy az nvidia, amd és intel mennyit költ k+f-re. Ebből kiderült, hogy bár az amd és nvidia nagyjából hasonló összeget költ k+f-re, de ugye az amd-nél ennek nagy része, véleményem szerint minimum a fele elmegy a zenre mivel ez kulcsfontosságú a cég jövőjére nézve. Így pedig a GPU üzletág az nvidia K+F összegének a felét tudja kb kutatásra fordítani.
-
szmörlock007
aktív tag

Én is ezen gondolkoztam. Mire kijön a vega a pascal ellen már itt a volta.
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv

Talán érdekes lehet:[link]
Egy kis volta
-
szmörlock007
aktív tag

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest