Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
üzenetére
Ne felejtsd el, hogy olyan órajelekhez hasonló hűtésre lesz szükséged: [link]
Hogy meg tudd hűteni az 1,5V-1,6V vcore-os procidat.
A szárazjég még hatékonyabb: [link]Ne felejtsd el, hogy a 7 GHz is elérhető, ha elég sok mindent túrkálsz a BIOS-ban elég sokáig!

Folyékony nitrogént vagy folyékony héliumot ne felejtsd el! 2V vcore már nem játék... -
Petykemano
veterán
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Hű, látom hűtés terén is képben vagy. Nézd csak: [link] 4.8 ghz és throttlingol a proci mert 90C felett jár 240-es vízzel. Nincs húzva, saját boost-ja felforralja, nézd meg a wattokat is.
Az alaplap tuning engem is érdekelne. Eddig csak a procit, vga-t, ram-ot huzigáltam.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hááát, van még mit tanulnom... Megyek is, inkább reszelgetem a gépeimet tovább, "5GHz alatt nincs élet" jeligére.