Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Én szem. szerint csak hobbi maxos vagyok :) -tetszik a kifejezés-
És azt is leírtam valahol, hogy nekem mindegy, hogy 1:10mp, vagy 1:09 esetleg 59mp alatt renderel le egy képet.
A másik pedig az, hogy 2002 év vége felé nem tudom már, de úgy emlékszem, hogy nem igazán voltak Mo-on elterjedőben a HT-s procik.
Ráadásul a hobbi maxhoz lényegesen költségkímélőbb egy olcsóbb rendszer. :) -ki gondolta volna?!- és itt szándékosan nem AMD-t írtam.
Lehetne arról vitatkozni, hogy Intel, vagy AMD, arról is melyik az olcsóbb, de arról nem, hogy a legújabb legízmosabb procik, alaplapok, vagy nagyobb/több Ramok a legjobbak. Csakhát akkor akár milliókat is rákölthetne az ember, és aki nem ismerőse Kulcsár A.-ának, annak marad az olcsóbb, költséghatékonyabb ''kiszerelés''.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő