Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerintem neked a kis fogaskerékre kattintás kell, és ott a Hotkeys fülön törölj minden gyosbillentyűt amire nincs szükséged
-
PuMbA
titán
válasz
Csokishurka
üzenetére
A driver felrakása után végignéztem a driver összes beállítását, hiszen eléggé megváltozott, ami csak 5 fülből áll és kikapcsolod, ha meglátod. Ennyire egyszerű
Fogalmam sincs, hogy melyik fülön van, én is csak egyszer végignéztem az egészet. Ne dobjuk már fel a talpunkat egy ilyen egyszerű dolog miatt. -
Yutani
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Rossz topikba írol, tesó.
Egyébként nekem az segített, hogy a Radeon Softvare-ben töröltem a játékhoz létrehozott profilt, a globális beállításoknál meg kikapcsoltam minden sz@r képjavítót meg frame limitert.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka
üzenetére
(#44938) Petykemano: Azért nincsenek bizonyos utasítások RDNA1-2-ben, mert nem kellenek, míg a konzolokban azért vannak, mert kellenek. Ezek nem fognak az RDNA3-ban lejönni PC-be, mert továbbra sem kellenek ide.
(#44937) szmörlock007: Látni kellene, hogy mit tud a Sony devkitje. Eléggé kevés az infó róla még.
-
imi123
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ja értem.
Akkor valamelyik szaki biztos tud segíteni aki használja az új drivert. -
imi123
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szia!
Mit akarsz tiltani?A drivert?
Ezzel gyaluld le és rakj fel régebbit. -
imi123
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szia!
Itt tedd fel a kérdésed. Előbb fogsz választ kapni a saját topicjában.
-
Envo_
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
ReLive a driverben, ingame overlay is van stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fogalmam sincs, hogy melyik fülön van, én is csak egyszer végignéztem az egészet. Ne dobjuk már fel a talpunkat egy ilyen egyszerű dolog miatt.