Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
b. linkelte az FSR cikket.
Gondolom egyertelmu, hogy az ott lezajlott FSR mosdatasra ertette a kommentekben."Egy bizonyítékot sem hoztatok."
Ott a linkelt hsz-ed, miszerint a DXR 1.1 miatt a DXR 1.0-es hardvereknek kampo. Ket hozzaszolast is linkeltem.
Miert kell ez? Kampo lett vagy sem? Nem lett kampo, tehat tevedtel, most meg terelsz."ezért a DXR 1.0-nak kvázi kampó lett."
Csak ugye nem ezt irtad es most probalsz menekulni."állításaitokat sokadik felszólításra sem vagytok hajlandók igazolni."
220 dollar vs 320 dollar?
Az ugy nem er am, hogy ha ignorlasz hsz-eket, akkor az meg sem irodott."Én majd akkor kérek bocsánatot, ha én állítok valamit rólad, ami nem igaz, de egyelőre ilyet csak ti tettetek."
Akkor kerj bocsanatot, mert azt allitottad rolam nem tudok ilyet linkelni es linkeltem. Pluszban meg le is hazugoztal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest