Hirdetés
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Hi!
Szerintem a Sempron még a celeronnál is rosszabb valami. Azt legalább lehet húzni (de még mennyire!). Annyira pedig nem lehet olcsó, hogy ezért elvetné bárki is a minőséget.
Az AMD nagyon rossz húzása volt ez a régen is gyenge ''olcsó kategóriájú'' processzorainak felélesztésére. Én egy vasat sem adnék érte.
Más. Asszem nem lehet unlockolni a sempronokat sem , de nem is érdemes, mert csak forrasztópákával sikerülne (bár nem vagyok ebben biztos). Másrészt olyan gyenge alkatrészekből áll, mint pl. egy ''-X'' jelűalaplap vagy egy 9200/9800 SE.
Mivel ezúlkeletű processzorcsalád, az alaplapnak frissítés kell, hogy rendesen lássa. Tapasztalatom szerint viszont ha rosszul is ismeri fel, közel névleges teljesítményt nyújthat biz. alaplapoknál.
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest