Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlem is +1, én vagyok a legelső sorozatos Nova + 9800X3D, 5 hónapja hibátlanok

De amúgy megértem aki fél tőle, én csak annyit mondanék, hogy várjuk ki a végét. Igen, az ASRock valószínűleg valamiben hibázott, de továbbra is gyanús, hogy más lapokban is halnak meg CPU-k (jelen állás szerint az esetek 22%-a nem ASRock lapon fordul elő).
A leggyanúsabb az egészben pedig tényleg az, hogy vagy hibátlan a cucc, vagy meghal rövid időn belül. Valami miatt nem mindenki érintett.Van egy másik gépem is, ami ugyancsak megy napi 8-10 órát (headless munkagép), ASRock B650I Lightning + 9950X, az is hibátlan 4 hónapja.
-
-
omfgk
veterán
Tehát most az 5090-ből milliószámra adnak el?
Mert nincs készleten.Egyik nem következik a másikból.
Tényleg, csak egy olyan rangsort szeretnék látni, ahol a legtöbb eladott mondjuk a Nova.
Addig itt túl sok a szerintem.Közben nézem.
Bestbuy, sehol az Asrock.
Microcenter szintén.Hol veszik az Asrock-okat, amik utána egy 9800X3D társaságában meghalnak és felkerülnek reddit-re?
-
-
hokuszpk
nagyúr
egyrészt az 5900X nem az a kifejezetten gamer proci ; másrészt kérdés az, hogy mivel játszol ? ha olyasmivel, ami "szereti" az 5900X összes magját, akkor én nemváltanék ; viszont a 9800X3D a tesztek szerint egymagon ~50+% -al gyorsabb, mint az 5800X -em ; ami azt jelenti, hogy sc az 5900X -nél is kb. ennyivel jobb. Na ott már erősen elgondolkodós, persze nem a jelenlegi bevezető/scalper árakon, hanem majd amikor már mindenhol lesz készlet.
** izé. 4K ultra -> oda már inkább erősebb vga kell ; azaz kb. a minfpseken tudna javítani ; ha nem vagy azon fennakadva, hogy néha "leül" 1 pillanatra a bármi, akkor megintcsak nem váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de erre lehet érdemes lesz frissíteni, reddit szerint stabilabb lett az soc voltage... bár nekem most sem ugrál.
.
deathcrow42