Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Årpi
őstag
Teljesen kiengedtem a procit, "alap beállítások", 150W Package Power, de így sem járt 86 fok felett a 10p alatt, pedig nem 100%-on tekertek a ventik sem. Szóval tényleg érdemes lehetne pasztára ránézni vagy hasonló okosságok, ha 100 watton is alig bírja nálad. 85 fok eléréséhez meg mennie kellett legalább 5 percet.

-
-
A 9000 széria is késett minőségbeli problémák miatt induláskor ez ugye tény. (több helyen olvastam) És innen találgatva következtetek arra hogy azért is hullhatott annyi korai 9800-as mert gyengébben bírta azt a bios bugot ami az Asrockban volt. Asrock persze szétárja kezeit mert specifikációnak +-x%-ban megfeleltek igaz szélsőértékkel csak a procik nem bírták, a többi gyártó meg lehet szigorúbban vett valami specifikációt...
Nem egyszer láttunk olyat hogy egy stepping máshogy reagált a feszekre. Én még a leszorítóerőt is vizsgálnám. Nálam a kallantyú igen kevés erőt igényel inteles foglalathoz képest, erre még rájön az hogy AMD-nél van a klaszikus ráhatjós hűtő meg a csavaros és itt is van bőven hibalehetőség hogy melyik gyártó melyik hűtője mennyire feszül rá a procira és foglalatra. Itt is lehet olyan hogy egy PCB vékonyabb vastagabb.. eből is láttam már intel oldaon sok félét.
Persze ez mint csak feltételezés.
El tudom képzelni hogy mint az AMD mind az Asrock valamiben sáros de jó lenne ha már kitalálnák miről is van szó. -
Busterftw
nagyúr
Igen eddig is így volt, azért gondolom a platformra.
De majd ha pár nap múlva gépközelben leszek megnézem egy hátsó porttal.Arra is gondoltam oké lehet az egér döglődik, de melós laptoppal több napon át kipróbáltam, letettem az asztal alá a gépre és nem dobálta el a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor kicsit masok lesznek a hofokok es az amper is

deathcrow42