- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gerner1
- lezso6: Dasu Auto
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
a keprol nekem olyba tunik powerlimitre van allitva, osszadva a cpu + soc powert kijon 65W korul ; "ctdp" string ha van a biosban, azt nezd meg. deazbiztos hogy 54W cpu power mellett 85 fok, ilyet nemnagyon lattunk; tutti rendesen felfekszik a blokk ?
Ja meg Asrocknal nemelyik bios becsapos, ket helyen lehet ugyanazt allitani egyszer mezeileg meg az AMD CBS alatt, aztan talald ki, hogy melyik lep eletbe.cldo vddp fesz magasnak tunik, ha auto akkor nemszoltam, manualban allitsd be 1.05 -re, tapasztalatomszerint ha annyival nemstabil, akkor feljebb se lesz az.
biosverzio ? legfrissebb van fent ?
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom mikor vetted, de ha neten rendelted, két héten belül indoklás nélkül elállhatsz. Persze a magyar kiskerek nem arról híresek, hogy szeretnek ilyesmit intézni, szóval lehet alaposan verni kell majd a nyáladat, fogyasztóvédelemmel fenyíteni, stb.
Szerintem a foghúzástól nem szarnak annyira, mint a gariztatástól, vásárlástól való elállástól...
Ha nem vagy elég határozott, megpróbálnak majd hülyének nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest