Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis kiegészítés a délelőtti kommentemre, csak ha valaki épp B450-F Gaming lappal küzd.
Szóval, a 4.2-es setup egyszer csak rebootolt photoshop alatt, szóval hiába tesztel az ember CB-vel és egyéb programokkal jobbra meg balra, a való élet hozza a tényeket. Kis feszültség megoldotta pluszban, de már addig sem tetszett a dolog, mert minden egyes nagyobb CPU műveletnél felüvöltött a ventilátor a radiátoron (2.6 sec felpörgés mellett), ami nem tetszett.
Végül úgy voltam vele, hogy nekem a csend többet ér, mint az elérhet maximális teljesítmény, ezért belőttem egy 4 GHz-et manualban 1.2000 vcore mellett. Így CB15 alatt mind single, mind multi cpu pontban veszítettem 5-6 százalékot. de őszintén szólva teszek rá. 1500 képet dolgoztam fel batchként fotóboltban tesztként, semmi fagyás, és az elért legnagyobb hőmérséklet 65 fok volt.
Röviden: 4.2 GHz allcore @ 1.340V és alig győzi hűteni a Liqmax II 240, vagy 4 Ghz allcore @ 1.200V és csend van. Nálam utóbbi nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest