- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Redplee #29626 üzenetére
Végül én egy 3700x mellett döntöttem, egész jó áron sikerült apróról szerezni. 1440p felbontás. Majd csak egy kártya kell mellé az újakból és nekem doszt elég. Szerencsére nem vagyok gépfejlesztés terén az a maximalista, inkább elfogadható áron ugrani amikor úgy látom
-
Chaser
legenda
válasz
Redplee #29626 üzenetére
volt 2700-em, 1600af - 2600 -, 3600, most 3100
nem lettem rosszul hogy váltottam 2700-ről, pedig én tényleg apróért vettem, 33-4e ft hűtő nélkül újan
de adhatnák ingyen is, ha sok játék alá kevés akkor kevés, 1600af-et is "apróért" vettem, drágábban vettem a 3100-at pár ezerrel, de ha választhatnék se vettem volna 1600af-et helyette
5800x az jö döntés, már nyilván fejlesztenek új genes konzolokra, aminek eredménye talán jövőre, de ha nem akkor azt követő évben jön, és azok már 8c/16t-sek zen 3xxx alappal, ha olyan gamenél tojnak a pc-s verzió optimalizására, csúnya világ jön a pc-sekre - már megint-
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest