Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz arnoldito #3183 üzenetére

    Köszi a hőmérőt, de kihagyom! ;) Midenből a legfrissebb stabil van fent, bekaphatják, hogy megint a vásárlókkal teszteltetnek. Annyit költenének béta teszterekre, mint marketingre, mindenki jobban járna. A 104 fok amúgy nekem is gyanús, mert tegnap este biztosan nem érte még el a 90 fokot sem, mégis UEFI figyelmeztetéssel indult a rendszer, és 70+ fokkal UEFI alatt, most viszont nem volt figyelmeztetés, ráadásul 61 fokot láttam meg elsőként, amikor beléptem, és felolvasta az értékeket. Persze, víz alatt az ért gyorsan is hül a rendszer, lehetetlen megmondani, mi is történik ilyenkor.

    Gigabyte X570 GAMING X-et használ valaki? Vagy, hallott róla bárki bármi rosszat?

    @Alpi: DC. Próbáltam úgyis, hogy manuál hőfok/RPM értékeket adok meg, úgyis, hogy itt végig 100 százalékot adok meg, most pedig disabled-en van, így hajt ezerrel.

    @Puma K: remek kör lesz ez is, a munkám miatt nem maradhatok két napra sem gép nélkül, nem hogy hetekre. Vehetek egy másik deszkát, aztán ha mázlim van, ezt majd valamikor cserélik, amitől bukóval szabadulhatok. Remek kilátások. Ráadásul, már nincs nálam az 1600X-em sem, szóval a BIOS frissítés is csak nyűg lenne, úgyhogy most már muszáj lesz az X570 kínálatból néznem valamit egy "csöves" 3600-hoz... Ha tudom, hogy ez lesz, inkább élből 3700X + X570 párosra szavazok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés