Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
kettővel DUAL módban már kevésbé lenne sikeres? mert írva volt korábban,hogy esetleg fagyás is lehet mert nem kompatibilis vele?
lehet,hogy megkéne néznem az alaplap supportját,hogy szerepel benne? nbár az,hogy 1 modullal tesztelik-e a gyártók létezik ilyen?vagy a puding próbája az evés?
Asus lapra gondoltam amit vennék.
Az MSI-re sok a panasz,a Gigabyte-ra nem tudom,az Asrockra meg nem írnak.
-
apa111
aktív tag
Stabilnak stabil csak érdekelt volna ,miért? Egyépként nálad mi a helyzet? Minden flottul megy? Ramok maradtak 2666-on ,vagy esetleg próba volt nagyobb frekin?M2 ssd -n van a rendszer? Ha jól láttam ugye az is van,és mennyire hajtja ki az 1060-ast ? vagy az is friss vétel volt.
-
apa111
aktív tag
-
-Gabesz-
senior tag
Megnéztem mindkét tesztet, érdekes módon ugyanaz az oldal készítette őket.
Tehát aki gyengébb VGA-t tervez, (mint pl. az első tesztben a GTX970) az nem marad le semmiről Ryzennel, mert 7700k-val sem lenne előrébb (egálban vannak), viszont aki 1080-assal tervezi a jövőt, annak jobb választás a 7700k? Érdekes.
Nem értem milyen konkrét oka volt, hogy a játékos tesztet gtx970-essel készítették? -
Televan74
nagyúr
Az én süket füleimnek meg a Panasonic fülesemnek jó az, ami a Gaming Pro -n(ALC892 Codec) van.Aztán később ha nem elég jöhet akár egy ilyen is. CREATIVE Sound Blaster Audigy Fx
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)