Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
válasz
Speed_Speed
üzenetére
itt is mutatja szépen grafiak alatt lufi . nem tudom mért vagytok ennyire a sok magon fent akadva a ami napig nem sok minden használja a 4/8.-at nem hogy a 6/12 8/16.-ot minek !! Jó aki tényleg stream.-el és videót vág dolgozik rajta azoknak kell és jó is ....
-
Vitka675
tag
válasz
Speed_Speed
üzenetére
Szerintem még mindig jobb választás egy 1151 foglalatú I7-es proci.. játékokban és néhány programban.
Nagyon sok tesztben megelőzi az I7 7700K proci.Ez így igaz, ahogy leírtad, nem lehet vele vitatkozni. Mikor láttam a játék teszteket, bevallom meginogtam egy kicsit, lévén, hogy gamer konfigot tervezek pár hónap múlva. Ebben a pillanatban, ha semmi mást nem nézünk a Skylake-Kaby lake jobb játékra. Viszont, és ez most erős viszont, érdemes a sok linkelt fórumon, illetve a hitelesnek vélt youtube-erek oldalain szétnézni. Jay szavait idézve, a Ryzen egy nagyon jó mindenes processzor, valamint ha összevetjük a 7700K-val, akkor elmondható, hogy a 7700K szarabb a munkafeladatokban, mint amennyivel a Ryzen rosszabb a játékokban, tehát összességében egy jobb processzor. A baja az, amit a hozzászólásod elején is írtál, hogy vadiúj, soha nem látott architektúra, borzasztó optimalizálatlan, ezért nem tudja letenni az aszfaltra a benne lévő lóerőket. 1080p-re építek gépet, RX480 mellett lesz valószínű egy 6 magos Ryzen, nekem a min FPS fontosabb, AM4-re érdemes beruházni, valamint jobban esik a lelkemnek, ha AMD szív dobog a vasban
Jöjjön az optimalizáció!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jöjjön az optimalizáció!