Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tailor74
üzenetére
Jól van na. Tudom nem volt szép húzás de legalább jót röhögött mindenki.
Mindenre ami egy kicsit is bántó AMD-re nézve rögtön rámondjátok, hogy troll legyen az egy tag vagy hìr. Egyébként meg sokat javultam már hála a hüllônek.
Sôt egyszer megfenyegetett, hogy ha nem veszek Radeont nem ülhetek be a tankjába.
Talán a következô csúcs Radeonnál váltok én is ha elveri a pacalt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLKobe
veterán
válasz
tailor74
üzenetére
Az enyém még soha nem volt melegebb 76 foknál, és ahhoz is 5 óra witcher3 kellett..
+1, bár nekem MSI-m van. Most csináltam egy tesztet, 3 óra Witcher 3, csuma grafika, vsync off, max 76 fok volt. És ezt mindig hangsúlyozom, nekem egy 2 házventis mATX házam van.
Csináltam egy tesztet levett oldallappal is, úgy max 73 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindenre ami egy kicsit is bántó AMD-re nézve rögtön rámondjátok, hogy troll legyen az egy tag vagy hìr. Egyébként meg sokat javultam már hála a hüllônek.
Sôt egyszer megfenyegetett, hogy ha nem veszek Radeont nem ülhetek be a tankjába.
Talán a következô csúcs Radeonnál váltok én is ha elveri a pacalt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)