Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Runner_fxr #36962 üzenetére

Csináltam három videót azon a részen, ahol TTomax fórumtárs átrombolt a TX SLI-vel, 1130/1700 (így vagy úgy ennyit az összes Grenada tud..), alapfesz, 50% TDP..

Többször írtad hogy kültéren nem ritkán 20-30fps-re bezuhan nálad, számomra teljesen érthetetlen.. :(

A textúra minden esetben maradt maxon, VeryHigh / High Preset között váltogattam a különböző felbontásokon, MotionBlur/DoF (PostProcess) nálam nem pálya, szóval azok ki voltak kapcsolva..

1080p, VeryHigh: [link]

1440p, VeryHigh: [link]

1440p, High: [link]
    Itt végül elfelejtettem kilőni a DoF-ot/PostP..

A softveres multicore 60fps felvétel lecsípett 5-7 Fpst, szóval annyit mindháromhoz hozzá lehet adni..
    Bármit csináltam egyébként az anyaggal, a YT valamiért szétbarmolja a bitrátát, hiába csinálom úgy ahogyan a nagykönyvben megvan írva, szóval alkalmanként olvashatatlan az OSD mert szétesik az egész.. :U
    A helyzetet az sem segíti hogy 1440p-ben össze is ment, persze hogy nem növeltem a méretét mert bíztam benne hogy olvasható marad.. és a YT nem kontárkodik bele.

Ahogyan az korábban is írtam/javasoltam, a 1080p VeryHigh vs. 1440p High nagyjából egy kutya, ritkán vagy egyáltalán nem esik 70FPS alá, kültéren sem.
    1440p VeryHigh már más tészta.., viszont 50alá így sem esik soha, a videón ugyan látni egy-két alkalommal de rászámolandó amennyit írtam.

Ez a második pálya vége, szóval elég hamar eljutsz idáig, könnyebben kitesztelheted mi is okozza a problémát nálad.

Új hozzászólás Aktív témák